Skip to content

Esimerkkisivu

Tämä tässä on sivun ingressiteksti. Tätä pääset muokkaamaan oikean reunan asetusalueelta tai klikkaamalla lohkon yläpuolelta kynäikonia.

Tässä on sivun perussisältöä. Tämä sisältöalue on hieman kapeampi suuremmilla näyttöleveyksillä mahdollistaen paremman luettavuuden.

Tällä sivulla on esitelty kolme perussisällön lohkoa. Lisääthän sivujen perussisällöt näiden avulla, jotta etäisyydet muihin lohkoihin pysyvät sivun asetusten mukaisina.

Voit lisätä linkkipainikkeita valitsemalla lohkon Painikkeet. Oikean reunan asetussarakkeesta voit valita painikkeellle tyylin. Huomaathan, että muokkausnäkymässä linkkipainkkeen tyylit saattavat näyttää erilaisilta.

Leveämpi sisältöalue taustavärillä

Tämän alueen sisälle voit normaalisti lisätä muita lohkoja tarpeesi mukaisesti. Huomaathan tarkastaa, että lisäät lohkot aina oikean sisältöalueen sisälle, jolloin marginaalit muihin sisältöaluepaikoihin säilyy.

Sarakkeet

Voit lisätä sarakkeita sisältöalueille. Sarakkeen asetuksia voit säätää lohkon yläpuolella olevasta asetuspalkista, mm. sisällön sijoittuminen vertikaalisesti.

Kuville voi lisätä myös kuvatekstit

Tämä on koko sisältöalueen levyinen sisältölohko, jonka sisälle voit lisätä haluamiasi lohkoja. Jos halua lisätä kustomoituja muita sisältöalueita, kuten tapahtumalistauksen, asiakasreferenssinoston, nostolaatikkoparin tai muun, niin lisääthän ne näiden perussisältöpalikoiden ulkopuolelle. Niillä paikoilla on omat marginaaliasetukset.

Tällä sivulla esitellyt kolme sisältöaluelohkoa ovat perutekstisisällölle, jotta niitä voidaan ryhmitellä ja saadaan etäisyydet muihin lohkoihin.

Alla on lisätty muita muita lohkoja, kuten nostolaatikot. Ne eivät ole enää tämän sisältöaluelohkon sisällä.

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

eastHuoneet

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

eastJuhlatilat