Skip to content

À la carte

Noormarkun Klubin ravintola on auki iltaisin, torstaista lauantaihin klo 17–21.

Klubin keittiö suljetaan klo 20.

Pöytävaraukset p. 050 518 3676 tai verkkokaupastamme.

Menu

Alkuruoat

Alkuruokia

Ruukin sapakset 16,00 €

Neljä suolaista alkupalaa ruukin omista ja lähiseudun tuotteista.

Kurpitsakeittoa 14,00 €

Samettista kurpitsakeittoa ja juustolla gratinoitua sienicrostinia

Metsurin juustofondue kahdelle 25,00 €

Valkoviinillä ja valkosipulilla maustettua Herkkujuustolan Metsurinjuustoa, vaaleaa leipää ja omenanpaloja dipattavaksi

Pääruoat

Pääruokia

Valtasen nieriää 28,00 €

Paistettua nieriää, perunafondant ja voi-viinikastiketta, sekä paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa

Ruukin riistaa 34,00 €

Peuranfileetä ja kauden sienikastiketta, paahdettua palsternakkaa, porkkanaa sekä karamellisoitua salottisipulia

Hirvivorschmack 23,00 €

Ruukin hirvenlihasta valmistettua vorschmackia perinteisin lisukkein: etikkapunajuurta, maustekurkkua, smetanaa sekä maalaisperunoita

Punajuuripihviä 22,00 €

Fetajuustolla maustettu punajuuri-lehtikaalipihvi ja kauden sienikastiketta

Jälkiruoat

Jälkiruokia

Leipäjuustoa ja marinoituja lakkoja 13,00 €

Juustoportin Leipäjuustoa kanelikermassa sekä marinoituja lakkoja

Suklaafondant 15,00 €

Suklaafondant kirsikkakompotin ja anglaisekastikkeen kera

Suositusmenu 52,00 €

Ruukin sapakset

Neljä suolaista alkupalaa ruukin omista ja lähiseudun tuotteista.

Valtasen nieriää

Paistettua nieriää, perunafondant ja voi-viinikastiketta, sekä paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa

Suklaafondant

Suklaafondant kirsikkakompotin ja anglaisekastikkeen kera

Chaîne des Rôtisseurs

Noormarkun Klubi on arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -kilpiravintola. Kilpi on myönnetty osoituksena ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta.

Noormarkun Klubin keittiössä vaalitaan vanhoja perinnereseptejä ja kulinaarisia perinteitä, mutta luodaan myös uusia makuelämyksiä. Resepteistä parhaimmat siirtyvät yli sukupolvien keittiömestarilta toiselle. Ravintolassa voi nauttia sesongin herkuista, yhtiön metsien riistasta sekä villi- ja lähiruoasta.