Skip to content

À la carte

Noormarkun Klubin ravintola on auki iltaisin, tiistaista lauantaihin klo 17–21.

Klubin keittiö suljetaan klo 20.

Pöytävaraukset p. 050 518 3676 tai verkkokaupastamme.

Menu

Alkuruoat

Alkuruokia

Kylmäsavuhaukitartaria 16,00 €

Kylmäsavuhaukitartar ja hauenmätiä, tillikurkkua ja sinappikastiketta (L,G)

Mozzarellaa ja tomaatteja 14,00 €

Mouhijärven mozzarellaa ja porilaisia Nams-tomaatteja, rucolaa ja basilikaa (VL,G)

Ruukin sapakset 16,00 €

Neljä suolaista alkupalaa ruukin omista ja lähiseudun tuotteista.

Pääruoat

Pääruokia

Siikaa 30,00 €

Satakuntalaista siikaa rapeaksi paistettuna, fenkolia ja voi-valkoviinikastiketta, sitruunaista perunaterriiniä ja kesäporkkanaa (L,G)

Härän sisäfileepihvi 37,00 €

Lähiseudun pippuroitu härän sisäfileepihvi mediumiksi paistettuna, maustevoi ”maitre d’hotel” ja kesäinen ratatouille (L,G)

Paistettua vuohenjuustoa 22,00 €

Paistettua vuohenjuustoa ja korvasieniohrattoa sekä kesäkasviksia

Hirviburger 21,00 €

Ruukin hirvenlihasta valmistettu hirviburger, jauhelihapihvi (150g), salaattia, tomaattia, punasipulihilloketta, dijonsinappimajoneesia, pekonia, mustaleima-emmentalia sekä lankkuperunoita

Lasten annos 12,00 €

Ruukin hirvinakkeja, lankkuperunoita ja kasvistikkuja

Jälkiruoat

Jälkiruokia

Vanilja pannacotta 16,00 €

Vanilja pannacotta ja mehustettuja vadelmia (L,G)

Raparperisorbettia 14,00 €

Raparperisorbettia sekä tuoremintulla marinoituja mansikoita ja marenkia

Kahvia ja suklaata 4,50 €

Vastajauhettua tummapaahtokahvia ja Fazerin sinisiä        

Suositusmenu 58,00 €

Mozzarellaa ja tomaatteja

Mouhijärven mozzarellaa ja porilaisia Nams-tomaatteja, rucolaa ja basilikaa (VL,G)

Siikaa

Satakuntalaista siikaa rapeaksi paistettuna, fenkolia ja voi-valkoviinikastiketta, sitruunaista perunaterriiniä ja kesäporkkanaa (L,G)

Raparperisorbettia

Raparperisorbettia sekä tuoremintulla marinoituja mansikoita ja marenkia

Chaîne des Rôtisseurs

Noormarkun Klubi on arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -kilpiravintola. Kilpi on myönnetty osoituksena ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta.

Noormarkun Klubin keittiössä vaalitaan vanhoja perinnereseptejä ja kulinaarisia perinteitä, mutta luodaan myös uusia makuelämyksiä. Resepteistä parhaimmat siirtyvät yli sukupolvien keittiömestarilta toiselle. Ravintolassa voi nauttia sesongin herkuista, yhtiön metsien riistasta sekä villi- ja lähiruoasta.