Skip to content

Ryhmämenut

Menut ryhmille voimassa 10.9.2023 asti

Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.

Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.

Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.

Cocktail-palat 4,50 €/kpl

Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu

Kylmäsavuhaukitartaria ja hauenmätiä
Pieni katkarapu-skagen
Savuhirvimoussea mallasleivällä
Mouhijärven valkohomejuustoa ja tomaattihilloketta
Tomaatti-basilikacrostini

Viinisuositukset
Champagne A.Bergère Margaine Brut 85,00 €/75 cl
tai Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs 58,00 €/75 cl

Ruukin menu 60,00 €/hlö

Vuohenjuustosalaatti Kolatun Chevrestä, balsamico dressing, haudutettua päärynää sekä paahdettuja pinjansiemeniä
Viinisuositus: Domaine Seguin Pouilly-Fume Classigue, 62,00 €/75 cl

Rapeaksia paistettua siikaa, ruohosipuli- voikastiketta, kesäporkkanaa ja fenkolia
Viinisuositus: Domaine Seguin Pouilly-Fume Classigue 62,00 €/75 cl

Marinoitua raparperia, mansikkajäätelöä ja valkosuklaata
Viinisuositus: Moncucco Moscato d’Asti, Italia 8,00 €/8 cl

Klassikkomenu 66,00 €/hlö

Toast skagen, hauenmätiä, sinappikastiketta, krassisalaattia ja punasipulipikkelssiä
Viinisuositus: Pflüger Brunt Sandstein Riesling 49,50 € /75 cl

Hirven paahtopaistia, bordelaisekastiketta ja kasviksia à la Provencale
Viinisuositus: Château Puybarbe, Ranska 72,00 €/75 cl

Crème brûlée ja mansikoita, appelsiinisiirappia
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenlause, Itävalta 8,00 € €/8 cl

Rotisseurs-menu 82,00 €/hlö

Amuse bouche – keittiön tervehdys

Kylmäsavusiikatartar ja marinoitua kurkkua, sitruunasmetanaa, tilliöljyä
Viinisuositus: Domaine Seguin Pouilly-Fume Classigue 62,00 €/75 cl

Sienikeitto kauden sienestä ja Grand reservevuohenjuustotanko
Viinisuositus: Tupinier Bautista Bourgogne Blanc La Garenne 65,00 €/75 cl

Hirvenfileetä ja timjami-bordelaisekastiketta, palsternakkapyreetä, paahdettua kesäporkkanaa ja romanesco-kaalia
Viinisuositus: Château Maucoil Châteauneuf-Du-Pape Privilege 86,00 €/75 cl

Mouhijärven briejuustoa ja kuusenkerkkäsiirappia
Viinisuositus: Château Maucoil Châteauneuf-Du-Pape Privilege 86,00 €/75 cl

Maitosuklaa jäädykettä, pistaasikastiketta ja mehustettuja vadelmia
Viinisuositus: Moncucco Moscato d’Asti, Italia 8,00 €/8 cl

Kasvismenu 44,00 €/hlö

Sienikeitto kauden sienestä sekä Grand reserve vuohenjuustotanko

Tuore parsarisotto parmesaanilla ja kesäversoja  

Crème brûlée ja mansikoita appelsiinisiirapilla

Viinit kasvismenuun voi tilata paikan päällä.

Menu du Chef 72,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.  

Ruukin keittiön henkilökunta toivottaa hyvää ruokahalua!

eastYhteydenotto

Tutustu ruukin majoituspaketteihin.

eastMajoituspaketit