Skip to content

Ryhmämenut

Menut ryhmille 31.12.2023 asti

Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.

Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.

Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.

Cocktail-palat 4,50 €/kpl

Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu

Lohta, kurkkua ja mätismetanaa
Savuhirvi-bruschetta hunajakarpaloiden kera
Brie-juustoa ja kauden hilloketta
Tomaatti-crostini

Viinisuositukset
Champagne Palmer Blanc de Blancs 92,00 €/75 cl
Cava Pont de Ferro 8,50 €/12 cl, 40,00 €/75 cl

 

Ruukin menu 58,00 €/hlö

Riimihirvicarpaccio, worcestershire-majoneesia,
Juustoportin Grand Reserve-vuohenjuustolastuja ja versoja
Viinisuositus: Le Versant Syrah 48,00 €/75 cl

Paistettua meritaimenta, kantarellirisottoa, rapuliemi sekä ruusukaalia
Viinisuositus: Netzl Gruner Veltliner Ried Rothenberg Hoflein 59,00 €/75 cl

Crepes jaloviinasiirapilla, ruukin omenahilloketta ja rommi-hunajajäätelöä
Viinisuositus: Moncucco Moscato d’Asti, Italia 8,00 €/8 cl

Syysmenu 64,00 €/hlö

Toast skagen, hauenmätiä, ryytisinappikastiketta ja marinoitua punasipulia
Viinisuositus: Pflüger Brunt Sandstein Riesling 49,50 € /75 cl

Rosmariinivoissa paistettua peuranpaistia, paahdettua myskikurpitsaa, kurpitsapyreetä ja tummaa sinappikastiketta
Viinisuositus: Apatsagi Pinot Noir 58,00 €/75 cl

Lakkoja ja sabayonkastiketta, mantelicrumble
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenlause 12,00 € €/8 cl

Rotisseurs-menu 82,00 €/hlö

Amuse bouche – keittiön tervehdys

Haukitimbaali, rapukastiketta sekä purjojulienne
Viinisuositus: William Fevre Domaine Chablis 65,00 €/75 cl

Rosé-paistettua kyyhkynrintaa ja haudutettua punakaalia, omenachutney, paahdettua myskikurpitsaa ja kantarellikastiketta
Viinisuositus: Apatsagi Pinot Noir 58,00 €/75 cl

Mouhijärven juustoja ja suolapähkinäkrokanttia 
Viinisuositus: Château Maucoil Châteauneuf-Du-Pape Privilege 86,00 €/75 cl

Suklainen vadelma-créme brúlee, vadelmasorbettia ja paahdettua valkosuklaata
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenauslese 12,00 €/ 8 cl

Kasvismenu 48,00 €/hlö

Punajuuricarpaccio, piparjuuri-sellerisalaattia ja versoja

Kukkakaalia kolmella tapaa ja gremolataa

Suklainen vadelma-créme brúlee, vadelmasorbettia ja paahdettua valkosuklaata

Viinit kasvismenuun voi tilata paikan päällä.

Menu du Chef 58,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.  

Ruukin keittiön henkilökunta toivottaa hyvää ruokahalua!

eastYhteydenotto

Tutustu ruukin majoituspaketteihin.

eastMajoituspaketit