Skip to content

Ryhmämenut

Menut ryhmille 22.8.-31.12.2022

Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.

Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.

Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.

Cocktail-palat 4,00 €/kpl

Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu

Kylmäsavulohta, kurkkua ja mätismetanaa
Katkarapu skagen
Brie-juustoa ja ruukin hilloketta
Ruukin salamia, juustoa ja punasipulimarmeladia
Kylmäsavuhirvi-bruschetta hunajakarpaloiden kera
Pieni sieni-sipulipiiras

Viinisuositukset
Champagne A.Bergère Sélection Brut 15,00 €/12 cl 81,00 €/75 cl
tai Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs 12,00 € /12 cl 58,00 €/75 cl

Ruukin menu 64,00 €/hlö

Toast Skagen, hauenmätiä, sinappikastiketta ja versosalaattia
Viinisuositus: Von Winning Sauvignon Blanc II, Saksa 56,00 €/75 cl

Rosmariinivoissa paahdettua ruukin peuranpaistia, tummaa sienikastiketta ja purjo-perunarösti
Viinisuositus: Château du Cedre Cahors 2020, Ranska 60,00 €/75 cl

Mausteisessa punaviiniliemessä haudutettua päärynää, creme anglaise ja suklaacrumble
Viinisuositus: Moscato d´Asti DOCG, Piemonte, Italia 8,00 €/8 cl

Klassikkomenu 62,00 €/hlö

Riistapatee ja piparjuuri-sellerisalaattia, paistettuja lähimetsän sieniä ja puolukkasiirappia
Viinisuositus: Apâtsâgi Pinot Noir, Unkari 56,00 € /75 cl

Rapeaksi paistettua kuhaa ja kurpitsa-perunapyreetä, valkoviinikastiketta ja juuressipsiä
Viinisuositus: Tupinier Bautista Bourgogne Blanc, Ranska 63,00 €/75 cl

Creme brulee ja puolukkatwist-jäätelöä
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenauslese, Itävalta 12,00 €/8 cl

Rotisseurs-menu 86,00 €/hlö

Amuse bouche
Viinisuositus: Champagne Arnaud Margaine Brut, Ranska 85,00 €/75 cl

Kuhatimbaali ja rapukastiketta
Viinisuositus: William Fevre Domaine Chablis, Ranska 65,00 €/75 cl

Kyyhkyn rintafileetä, ruukin peuraa Wallenberg, omena-calvadoskastiketta ja paahdettua keltajuurta
Viinisuositus: Tupinier-Bautista Pinot Noir 2020, Ranska 66,00 €/75 cl

Juustoja Mouhijärveltä ja pähkinäkrokanttia
Viinisuositus: Tupinier-Bautista Pinot Noir 2020, Ranska 66,00 €/75 cl

Mokkajäädyke, kirsikkakompottia ja hunajavaahtoa
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenauslese, Itävalta 12,00 €/8 cl

Kasvismenu 49,00 €/hlö

Punajuuricarpaccio, piparjuuri-sellerisalaattia ja versoja

Kasviskaalikääryle ja kurpitsa-perunapyreetä, paahdettua keltajuurta sekä karpalofraiche

Mausteisessa punaviiniliemessä haudutettua päärynää, vaniljakastiketta ja suklaacrumble

Suosittelemme läpi aterian:
Pflüger BuntSandstein Riesling, luomuviini, Saksa 48,00 €/75 cl
tai Pflüger Blanc de Noirs, vegaaninen viini, Sakasa 52,00 €/75 cl

Menu du Chef 58,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.  

Ruukin keittiön henkilökunta toivottaa hyvää ruokahalua!

eastYhteydenotto

Tutustu ruukin majoituspaketteihin.

eastMajoituspaketit