Skip to content

Ryhmämenut

Menut ryhmille 1.1.-28.4.2024

Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.

Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.

Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.

Cocktail-palat 4,70 €/kpl

Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu

Hapankorppurulla savulohimoussella ja Cavi-art merileväkaviaaria
Vilho-kittijuustoa ja omenahilloa paahdetulla patongilla
Sienisalaattia pinaattipannukakulla
Riimihirvitartar karpaloiden kera

Viinisuositukset

Lucien Albrecht Cremant Brut 55,00 €/75cl
Champagne Gardet Brut Tradition 92,00 €/ 75cl


Klassikkomenu 62,00 €/hlö

Riimihirvi carpaccio

Ruukin omaa riimihirveä, herkkujuustolan Vilho -juustoa ja sokeroituja karpaloita

Kuhaa

Höyrytettyä kuhafileetä, curry-voikastiketta, sokeriherneitä ja puikulaperunaa

Suklaafondant

Lämpimän suklainen jälkiruoka tarjoillaan vanhan ajan vaniljajäätelön kera

 

Ruukin menu 71,00 €/hlö

Ruukin blinit

Perinteiset blinit tarjotaan kirjolohenmädin, smetanan ja sipulin kera

Hirvenvasa saltimbocca

Hirven ulkofilepihvi prosciutto kinkun ja tuoreen salvian kera paistettuna, valkoviinikastiketta ja ohrarisottoa

Tiramisu

Klassinen jälkiruoka mascarponetuorejuustosta, savoiardi-kekseistä ja mantelilikööristä

Rotisseurs-menu 82,00 €/hlö


Siikaa

Siikatartar, hauenmätiä ja piparjuurikermaa

Punajuurikeitto

Ruukin perinteinen kuohkea punajuurikeitto ja sienipasteija

Hirvitournedos à la Rossini

Ruukin tryffelivoissa paistettu hirven sisäfilepihvi hanhenmaksapateella, puikulaperunaa ja madeirakastiketta

Blanc Mange

Mantelinen kermahyydyke lakkakastikkella ja valkosuklaalla

Kasvismenu 59,00 €/hlö

Keitto

Ruukin perinteinen kuohkea punajuurikeitto ja sienipasteija

Kasvispihvit

Maa-artisokkapihviä, friteerattua porkkanaa ja sherry-sahramikastiketta

Crepes

Crepesit lakkakastikkeen ja vanhanajan vaniljajäätelön kera.

Menu du Chef 58,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.  

Riistamme tulee yhtiön omista metsistä.

eastYhteydenotto

Tutustu ruukin majoituspaketteihin.

eastMajoituspaketit