Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.
Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.
Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.
Cocktail-palat 4,50 €/kpl
Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu
Kylmäsavuhaukitartaria ja hauenmätiä
Pieni katkarapu-skagen
Savuhirvimoussea mallasleivällä
Mouhijärven valkohomejuustoa ja tomaattihilloketta
Tomaatti-basilikacrostini
Viinisuositukset
Champagne A.Bergère Margaine Brut 85,00 €/75 cl
tai Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs 58,00 €/75 cl
Ruukin menu 60,00 €/hlö
Vuohenjuustosalaatti Kolatun Chevrestä, balsamico dressing, haudutettua päärynää sekä paahdettuja pinjansiemeniä
Viinisuositus: Domaine Seguin Pouilly-Fume Classigue, 62,00 €/75 cl
Rapeaksia paistettua siikaa, ruohosipuli- voikastiketta, kesäporkkanaa ja fenkolia
Viinisuositus: Domaine Seguin Pouilly-Fume Classigue 62,00 €/75 cl
Marinoitua raparperia, mansikkajäätelöä ja valkosuklaata
Viinisuositus: Moncucco Moscato d’Asti, Italia 8,00 €/8 cl
Klassikkomenu 66,00 €/hlö
Toast skagen, hauenmätiä, sinappikastiketta, krassisalaattia ja punasipulipikkelssiä
Viinisuositus: Pflüger Brunt Sandstein Riesling 49,50 € /75 cl
Hirven paahtopaistia, bordelaisekastiketta ja kasviksia à la Provencale
Viinisuositus: Château Puybarbe, Ranska 72,00 €/75 cl
Crème brûlée ja mansikoita, appelsiinisiirappia
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenlause, Itävalta 8,00 € €/8 cl
Rotisseurs-menu 82,00 €/hlö
Amuse bouche – keittiön tervehdys
Kylmäsavusiikatartar ja marinoitua kurkkua, sitruunasmetanaa, tilliöljyä
Viinisuositus: Domaine Seguin Pouilly-Fume Classigue 62,00 €/75 cl
Sienikeitto kauden sienestä ja Grand reservevuohenjuustotanko
Viinisuositus: Tupinier Bautista Bourgogne Blanc La Garenne 65,00 €/75 cl
Hirvenfileetä ja timjami-bordelaisekastiketta, palsternakkapyreetä, paahdettua kesäporkkanaa ja romanesco-kaalia
Viinisuositus: Château Maucoil Châteauneuf-Du-Pape Privilege 86,00 €/75 cl
Mouhijärven briejuustoa ja kuusenkerkkäsiirappia
Viinisuositus: Château Maucoil Châteauneuf-Du-Pape Privilege 86,00 €/75 cl
Maitosuklaa jäädykettä, pistaasikastiketta ja mehustettuja vadelmia
Viinisuositus: Moncucco Moscato d’Asti, Italia 8,00 €/8 cl
Kasvismenu 44,00 €/hlö
Sienikeitto kauden sienestä sekä Grand reserve vuohenjuustotanko
Tuore parsarisotto parmesaanilla ja kesäversoja
Crème brûlée ja mansikoita appelsiinisiirapilla
Viinit kasvismenuun voi tilata paikan päällä.
Menu du Chef 72,00 €/hlö
Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.