Skip to content

Ryhmämenut

Menut ryhmille 1.5.-30.9.2024

Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.

Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.

Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.

Cocktail-palat 4,70 €/kpl

Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu

Kylmäsavulohikrustadi
Katkarapuleipä
Kaviartleipä (vegaaninen)
Palvihirvimousseleipä

Viinisuositukset

Cava Pont De Ferro 40,00 €/75cl
Champagne Gardet Brut Tradition 92,00 €/ 75cl


Ruukin menu 66,00 €/hlö

Hirven paahtopaistia, Waldorfin salaattia, paahdettuja pähkinöitä ja ruukin limppua
Château Haut-Blanville Grande Réserve 12,50 €/16 cl, 47,00 €/75 cl

Paistettua siikaa, pehmeää valkoviinituorejuustokastiketta ja varhaisperunaa,
yrttiöljyssä paahdettuja kirsikkatomaatteja
Dr. Josef Köhr Weissburgunder 14,00 €/16 cl, 47,00 €/75 cl

Marjapavlova
Falezza Passito 11,50 €/8 cl, 50,00 €/50 cl

 

Klassikko menu 69,00 €/hlö

Lohicarpaccio ja Mouhijärven vuohenjuustoa, rucolaa ja keittiömestarin sitruuna-vinaigrettekastiketta
Riffel Binger Reisling Quartzit Trocken 14,00 €/16 cl, 52,00 €/75 cl

Balsamicomarinoitua peuranpaistia, tuoretta parsaa, béarnaisekastiketta ja lohkoperunoita
Beronia Reserva 14,50 €/16 cl, 50,00 €/75 cl

Paahdettu manteli-pannacotta ja mansikkamelbaa
Falezzo Passito 11,50 €/8 cl, 50,00 €/50 cl

Rotisseurs-menu 82,00 €/hlö

Amuse bouche – keittiön tervehdys

Siikaceviche, korianteria, chiliä ja punasipulia
Eric Louis Pouilly-Fumé 16,50 €/16 cl, 68,00 €/75 cl

Korvasienikeitto ja juustotanko
Eric Louis Pouilly-Fumé 16,50 €/16 cl, 68,00 €, 68,00 €/75 cl

Paistettuja hirvenselyksiä, punaviinikastiketta, vaahdotettua yrttivoita, juuresmosaiikkia ja skånenperunaa
Pierre Troupel Châteauneuf-du-Pape 92,00 €/75 cl

Herkkujuustolan sahtiharjattua Vilho-juustoa ja hapankorppua
Pierre Troupel Châteauneuf-du-Pape 92,00 €/75 cl

Creme brulee ja Limoncello-marinoituja vadelmia
Falezza Passito 11,50 €/8 cl, 50,00 €/50 cl

Menu du Chef 64,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä. Menu du Chefin saa myös kasvisruokaversiona. 

Riistamme tulee yhtiön omista metsistä.

eastYhteydenotto

Tutustu ruukin majoituspaketteihin.

eastMajoituspaketit