Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.
Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.
Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.
Cocktail-palat 4,50 €/kpl
Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu
Lohta, kurkkua ja mätismetanaa
Savuhirvi-bruschetta hunajakarpaloiden kera
Brie-juustoa ja kauden hilloketta
Tomaatti-crostini
Viinisuositukset
Champagne Palmer Blanc de Blancs 92,00 €/75 cl
Cava Pont de Ferro 8,50 €/12 cl, 40,00 €/75 cl
Ruukin menu 58,00 €/hlö
Riimihirvicarpaccio, worcestershire-majoneesia,
Juustoportin Grand Reserve-vuohenjuustolastuja ja versoja
Viinisuositus: Le Versant Syrah 48,00 €/75 cl
Paistettua meritaimenta, kantarellirisottoa, rapuliemi sekä ruusukaalia
Viinisuositus: Netzl Gruner Veltliner Ried Rothenberg Hoflein 59,00 €/75 cl
Crepes jaloviinasiirapilla, ruukin omenahilloketta ja rommi-hunajajäätelöä
Viinisuositus: Moncucco Moscato d’Asti, Italia 8,00 €/8 cl
Syysmenu 64,00 €/hlö
Toast skagen, hauenmätiä, ryytisinappikastiketta ja marinoitua punasipulia
Viinisuositus: Pflüger Brunt Sandstein Riesling 49,50 € /75 cl
Rosmariinivoissa paistettua peuranpaistia, paahdettua myskikurpitsaa, kurpitsapyreetä ja tummaa sinappikastiketta
Viinisuositus: Apatsagi Pinot Noir 58,00 €/75 cl
Lakkoja ja sabayonkastiketta, mantelicrumble
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenlause 12,00 € €/8 cl
Rotisseurs-menu 82,00 €/hlö
Amuse bouche – keittiön tervehdys
Haukitimbaali, rapukastiketta sekä purjojulienne
Viinisuositus: William Fevre Domaine Chablis 65,00 €/75 cl
Rosé-paistettua kyyhkynrintaa ja haudutettua punakaalia, omenachutney, paahdettua myskikurpitsaa ja kantarellikastiketta
Viinisuositus: Apatsagi Pinot Noir 58,00 €/75 cl
Mouhijärven juustoja ja suolapähkinäkrokanttia
Viinisuositus: Château Maucoil Châteauneuf-Du-Pape Privilege 86,00 €/75 cl
Suklainen vadelma-créme brúlee, vadelmasorbettia ja paahdettua valkosuklaata
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenauslese 12,00 €/ 8 cl
Kasvismenu 48,00 €/hlö
Punajuuricarpaccio, piparjuuri-sellerisalaattia ja versoja
Kukkakaalia kolmella tapaa ja gremolataa
Suklainen vadelma-créme brúlee, vadelmasorbettia ja paahdettua valkosuklaata
Viinit kasvismenuun voi tilata paikan päällä.
Menu du Chef 58,00 €/hlö
Viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.