Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.
Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.
Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.
Cocktail-palat 4,70 €/kpl
Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu
Hapankorppurulla savulohimoussella ja Cavi-art merileväkaviaaria
Vilho-kittijuustoa ja omenahilloa paahdetulla patongilla
Sienisalaattia pinaattipannukakulla
Riimihirvitartar karpaloiden kera
Viinisuositukset
Lucien Albrecht Cremant Brut 55,00 €/75cl
Champagne Gardet Brut Tradition 92,00 €/ 75cl
Klassikkomenu 62,00 €/hlö
Riimihirvi carpaccio
Ruukin omaa riimihirveä, herkkujuustolan Vilho -juustoa ja sokeroituja karpaloita
Kuhaa
Höyrytettyä kuhafileetä, curry-voikastiketta, sokeriherneitä ja puikulaperunaa
Suklaafondant
Lämpimän suklainen jälkiruoka tarjoillaan vanhan ajan vaniljajäätelön kera
Ruukin menu 71,00 €/hlö
Ruukin blinit
Perinteiset blinit tarjotaan kirjolohenmädin, smetanan ja sipulin kera
Hirvenvasa saltimbocca
Hirven ulkofilepihvi prosciutto kinkun ja tuoreen salvian kera paistettuna, valkoviinikastiketta ja ohrarisottoa
Tiramisu
Klassinen jälkiruoka mascarponetuorejuustosta, savoiardi-kekseistä ja mantelilikööristä
Rotisseurs-menu 82,00 €/hlö
Siikaa
Siikatartar, hauenmätiä ja piparjuurikermaa
Punajuurikeitto
Ruukin perinteinen kuohkea punajuurikeitto ja sienipasteija
Hirvitournedos à la Rossini
Ruukin tryffelivoissa paistettu hirven sisäfilepihvi hanhenmaksapateella, puikulaperunaa ja madeirakastiketta
Blanc Mange
Mantelinen kermahyydyke lakkakastikkella ja valkosuklaalla
Kasvismenu 59,00 €/hlö
Keitto
Ruukin perinteinen kuohkea punajuurikeitto ja sienipasteija
Kasvispihvit
Maa-artisokkapihviä, friteerattua porkkanaa ja sherry-sahramikastiketta
Crepes
Crepesit lakkakastikkeen ja vanhanajan vaniljajäätelön kera.
Menu du Chef 58,00 €/hlö
Viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.