Skip to content

Ryhmämenut

Menut ryhmille 1.5.-21.8.2022

Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.

Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.

Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.

Cocktail-palat 4,00 €/kpl

Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu

Kylmäsavuhaukea, kurkkua ja mätismetanaa
Katkarapu skagen
Mouhijärven juustoa ja ruukin hilloketta
Ruukin salamia, juustoa ja punasipulimarmeladia
Tomaatti-basilika-bruschetta

Viinisuositukset
Robert De Nola Cava Brut  40,00 €/75cl
ja/tai
Keya Chiaretto Classico Rosé 48,00 €/75 cl

Kesämenu 52,00 €/hlö

Caprese-salaatti
Mouhijärven mozzarellaa ja porilaisia Nams-tomaatteja
Viinisuositus: Paco & Lola Albarinho NO 12    45,00 €/ 75 cl

Paistettua satakuntalaista siikaa ja voiviinikastiketta, sitruunaistaperunaterriiniä, haudutettua fenkolia ja kesäporkkanaa
Viinisuositus: Pflüger BuntSandstein Riesling  48,00 €/75 cl

Maitosuklaajäädyke, vadelmakompottia ja pistaasikastiketta
Viinisuositus: Moncucco Moscato d´Asti 8,00 €/8cl

Ruukkimenu 62,00 €/hlö

Kylmäsavuhaukitartar ja hauenmätiä, tillikurkkua ja sinappikastiketta
Viinisuositus: Von Winning Sauvignon Blanc II  56,00 €/ 75 cl

Lähitilan härän sisäfileepihvi ja maustevoi ”maitre d’hotel sekä kesäinenratatouille
Viinisuositus: Via Nostrum Corbieres 2018  44,50 €/ 75 cl

Vanilja pannacotta, raparperikeittoa ja mansikoita
Viinisuositus: Quinta do Vallado White Port 2020  9,50 €/ 8 cl  

Rotisseurs-menu 82,00 €

Amuse bouche 
Viinisuositus: Champagne Arnaud Margaine Brut  85,00 €/ 75 cl

Paistettua kampasimpukkaa ja kukkakaalipyreetä, ruskistettua voita ruukin tryffeleistä ja mallasleipämurua
Viinisuositus: William Fevre Domaine Chablis 65,00 € /75 cl cl

Korvasienikeittoa ja Grand Reserve-juustokierre
Viinisuositus: William Fevre Domaine Chablis  65,00 € /75 cl 

Hirven sisäfileetä, bearnaise- ja riistakastiketta ja Hasselbackan palsternakkaa
Viinisuositus: Tupinier-Bautista Pinot Noir 2020  66,00 €/ 75 cl

Mansikkajäätelöä ja marinoitua raparperia, valkosuklaavaahtoa ja kauracrumble
Viinisuositus: Steininger Riesling Beerenauslese  12,00 €/8 cl

Kasvismenu 48,00 €/hlö

Caprese-salaatti
Mouhijärven mozzarellaa ja porilaisia Nams-tomaatteja

Paistettua vuohenjuustoa ja korvasieniohrattoa sekä kauden kasviksia

Raparperisorbetti, vaniljakastiketta ja marjoja

Suosittelemme läpi aterian:
Champagne Arnaud Margaine Brut  85,00 €/ 75 cl
tai
Champagne Arnaud Margaine Demi-Sec  85,00 €/ 75 cl

Menu du Chef 65,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin maistelumenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.  

Ruukin keittiön henkilökunta toivottaa hyvää ruokahalua!

eastYhteydenotto

Tutustu ruukin majoituspaketteihin.

eastMajoituspaketit