Skip to content

Kokoustilat

Noormarkun Klubin juhlasali

Noormarkun Klubin juhlasali on varusteltu tasokkaalla kokousvälineistöllä sekä äänentoisto- ja videotekniikalla.
Juhlasaliin mahtuu jopa 100 kokousvierasta. Noormarkun Klubi palvelee myös liikuntarajoitteisia; rakennukseen pääsee rampin kautta ja ulko-ovet avautuvat automaattisesti.

people30–100 henkilöä
smart_displayDataprojektori
speakerKaiuttimet
micLangaton mikrofoni
co_presentNäyttämö
restaurantRavintola
wifiWiFi

Klubin kabinetti

Juhlasalin yhteydessä sijaitsee valoisa kabinetti, josta kulku kesäterassille. Suuri TV kameralla ja mikrofonilla mahdollistaa hybridikokoukset.

people4–20 henkilöä
restaurantRavintola
tvTV
wifiWiFi

Noormarkku-sali

Puutarhan ympäröimä Villa Ett tarjoaa toimivat kokoustilat ruukkimiljöössä. Noormarkku-sali sijaitsee Villa Ettin alakerrassa. Suuri TV-ruutu kameralla ja mikrofonilla mahdollistaa hybridikokoukset. Kokoustarjoilut toimitetaan viereiseen wieniläiskahvila Cafe Strömforsiin.

people25 henkilöä
smart_displayDataprojektori
tvTV
wifiWiFi

Riihimäki

Villa Ettin yläkerran Riihimäki-kabinetissa on monipuolinen kokoustekniikka. Kokoustarjoilut toimitetaan kokoustilan yhteyteen.

people8 henkilöä
contact_phoneKonferenssipuhelin
tvTV, sis. kameran
wifiWiFi

Iittala

Villa Ettin yläkerrassa sijaitseva Iittala-kabinetti sopii pienille ryhmille tai ryhmätyötilaksi. Kokoustarjoilut toimitetaan kokoustilan yhteyteen.

people6 henkilöä
circlePyöreä pöytä
tvTV
wifiWiFi

Karhula

Villa Ettin yläkerrassa sijaitseva Karhula-kabinetti sopii pienille ryhmille tai ryhmätyötilaksi. Kokoustarjoilut toimitetaan kokoustilan yhteyteen.

people6 henkilöä
tvTV
wifiWiFi

Kolin sauna

Kolin saunan kokoustilat tarjoavat upeat jokinäkymät. Kokoustarjoilut toimitetaan kokoustilan yhteyteen. Kokouslounas nautitaan Noormarkun Klubilla.

people10–20 henkilöä
light_modeKesäterassi
hot_tubOma sauna
tvTV
poolUimaranta / avanto
wifiWiFi

Havulinna

Vuonna 1901 valmistunut Havulinna on varattavissa yrityskäyttöön. Se sopii erinomaisesti yritysjohdon kokouksiin, edustamiseen tai neuvottelujen pitopaikaksi. Havulinna tarjoaa mahdollisuuden myös metsästystapahtumiin sisältäen majoituksen ja jahti-illalliset. Vieraat pääsevät nauttimaan historiallisesta miljööstä sekä ylellisestä ja laadukkaasta palvelusta. Havulinnassa on 19 yksilöllisesti sisustettua makuuhuonetta kolmessa kerroksessa, viihtyisät saunatilat, useita saleja, biljardihuone ja aurinkoinen kesäterassi. Havulinnaa ympäröi kaunis puutarha, jossa on mm. suuri pergola kesäkauden tilaisuuksiin. Havulinnan varauksiin sisältyy aina majoitus ja se varataan yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Kokouspaketit suunnitellaan ryhmien toiveiden mukaisesti.

eastKokouspaketit

Oheisohjelmaa kokousvieraille kulttuurikierroksista kalastusretkiin

eastOheispalvelut