Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.
Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.
Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.
Cocktail-palat 4,70 €/kpl
Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu
Kylmäsavulohikrustadi L
Pieni toast skagen L
Kaviartleipä VEG
Palvattua riistaa ja ruisnappi L
Viinisuositukset
Lucien Albrecht Cremant Brut
Cava Pont De Ferro
Rôtisseurs-menu 87,00 €/hlö
Korvasienikeittoa ja juustotanko L
Paistettuja hirvenselyksiä, punaviinikastiketta, vaahdotettua yrttivoita ja rakuunalla maustettua porkkanapyreetä G,L G,L
Herkkujuustolan sahtiharjattua Vilho-juustoa G,L
Créme brûlèe ja Limoncello-marinoituja vadelmia G,L
Klassikkomenu 74,00 €/hlö
Siikaceviche G,L
Glaseerattua peuranpaistia, tuoretta parsaa, béarnaisekastiketta ja perunapaistosta G,L
Valkosuklaapannacotta ja lakkasiirappia G,L
Ruukin menu 69,00 €/hlö
Hirven paahtopaistia, vuohenjuustomoussea, paahdettuja pähkinöitä ja ruukin limppua L
Paahdettua siikaa, valkoviinissä haudutettua pinaattia ja tilliperunaa G,L
Marjapavlova kauden marjoilla, marenkia ja mascarponevaahtoa G,L