Skip to content

Ryhmämenut

Menut ryhmille 1.4.-10.9.2025

Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.

Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.

Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.

Cocktail-palat 4,70 €/kpl

Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu

Kylmäsavulohikrustadi L

Pieni toast skagen L

Kaviartleipä VEG

Palvattua riistaa ja ruisnappi L

Viinisuositukset

Lucien Albrecht Cremant Brut

Cava Pont De Ferro

Rôtisseurs-menu 87,00 €/hlö

Korvasienikeittoa ja juustotanko L

Paistettuja hirvenselyksiä, punaviinikastiketta, vaahdotettua yrttivoita ja rakuunalla maustettua porkkanapyreetä G,L G,L

Herkkujuustolan sahtiharjattua Vilho-juustoa G,L

Créme brûlèe ja Limoncello-marinoituja vadelmia G,L

 

Klassikkomenu 74,00 €/hlö

Siikaceviche G,L

Glaseerattua peuranpaistia, tuoretta parsaa, béarnaisekastiketta ja perunapaistosta G,L

Valkosuklaapannacotta ja lakkasiirappia G,L

Ruukin menu 69,00 €/hlö

Hirven paahtopaistia, vuohenjuustomoussea, paahdettuja pähkinöitä ja ruukin limppua L

Paahdettua siikaa, valkoviinissä haudutettua pinaattia ja tilliperunaa G,L

Marjapavlova kauden marjoilla, marenkia ja mascarponevaahtoa G,L

Riistamme tulee yhtiön omista metsistä.

eastYhteydenotto

Tutustu ruukin majoituspaketteihin.

eastMajoituspaketit