Ruukin kausimenut valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menut suunnitellaan huolella, huomioiden kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoan tärkeys. Riista, marjat, sienet ja yrtit ovat ruukin mailta.
Kausimenut varataan min. kuuden hengen seurueille, viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta.
Kausimenujen varaukset ryhmille sähköpostilla ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677.
Cocktail-palat 4,70 €/kpl
Suositus 2-3 palaa/hlö, min 15 kpl/laatu
Savustettua lohta ja mummonkurkkua L
Grillattua sorsaa ja tyrnimajoneesia L
Kaviart-leipä (vegaaninen)
Savustettua peuranpaistia ja sipulipikkelssiä L
Viinisuositukset
Lucien Albrecht Cremant Brut
Cava Pont De Ferro
Rôtisseurs-menu 87,00 €/hlö
Hirvitartar omien metsien hirvenlihasta tarjoiltuna kananmunan, suolakurkun, smetanan, kapriksien ja talon sinapin kanssa G,L
Paistettua kuhaa, ruohosipuli-voikastiketta, perunapyreetä, katkarapuja ja paahdettuja kanttarelleja G,L
Herkkujuustolan Vuohenjuustoa ja hunajapähkinöitä G,L
Lakka-kinuskipavlova G,L
Klassikkomenu 74,00 €/hlö
Ruukin blini tarjoiltuna perinteisesti kauden mädin, sipulin, smetanan ja ruskistetun voin kera L
Paistettua fasaaninrintaa, konjakkikermakastiketta, pariisinperunoita ja haudutettua omenaa G,L
Hovijälkiruoka G,L
Ruukin menu 69,00 €/hlö
Kuha-lohigalantiinia, pikkelöityä fenkolia ja tilliöljyä G,L
Haudutettua peuranpaistia, Madeira-kanttarellikastiketta, juurespyreetä ja varsiparsakaalia G,L
Kirsikkapiirakkaa ja ruskistettua voi-pistaasijäätelöä L