Kansainväisen kilpipäivän 23.4.2022 tarkoituksena on korostaa kilpiravintoloiden korkealuokkaista osaamista ja raaka-aineiden käyttöä sekä madaltaa ravintolaan lähtemisen kynnystä.
Kilpipäivällä on myös merkittävä rooli Suomen Paistinkääntäjien missiossa kehittää Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria. Tämän vuoden kilpipäivän teemana on ”Green in all its forms”.
Vihreys tapahtuman teemana merkitsee elinvoimaisuutta, toivoa, ekologisuutta ja ympäröivän luonnon tärkeyttä. Vihreän teeman pohjalta olemmme myös suunnitelleen kilpipäivän menun, joka on tarjolla Noormarkun Klubilla perjantaina ja lauantaina 22.-23.4. klo 17-21.
Kilpipäivän menu
Haukitartaria ja hauenmätiä pinaattimoussen kera
Suolaheinä-vichysoisse ja samppanjavaahtoa
Yrteillä kuorrutettua ruukin metsäkaurista, hunajalla glaseerattua endiiviä ja juurisellerikreemiä, puolukka- riistakastiketta sekä friteerattua lehtikaalia
Mouhijärven juustoja kuusenkerkkäsiirapin kera
Cremè brûlée, minttujäädykettä ja paahdettua valkosuklaata
Menun hinta on 68,00 €/hlö tai verkkokaupasta etukäteen tilattuna 65,00 €/hlö. Varaukset ruukki@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3677 tai verkkokaupasta (Tapahtumat).
Majoituspaketti 22.-23.4.2022
Majoituspaketti Superior Vainiolassa 148,00 €/hlö, sis. majoitus 2hh, kilpipäivän illallismenu perjantaina ja runsas aamiainen
Majoituspaketti Classic Sahalassa, Kultalassa tai Kumpulassa 138,00 €/hlö, sis. majoitus 2hh, kilpipäivän illallismenu perjantaina ja runsas aamiainen
Lisätietoja myyntipalvelusta p. 050 518 3677 tai ruukki@a-ahlstrom.fi